centrale termice, aer conditionat, pompe de caldura, evaporatoare de freon, condensere
goodman air conditioning and heating
pacific import export systems

Bine ati venit in lumea confortului

Pac Systems Romania

Infiintata in anul 1998, firma noastra este deja o traditie in distribuirea aparatelor de aer conditionat si incalzire pe piata din Romania, marca Goodman. Calitatea deosebita a acestor echipamente ne plaseaza printre primele locuri in tara la distribuirea aparatelor de acest gen.

Despre firma noastra.

Pac Systems Romania este distribuitorul aparatelor de aer conditionat marca GOODMAN ® (fabricatie SUA) in Romania. Calitatea deosebita a acestor echipamente ne plaseaza printre primele locuri in tara la distribuirea aparatelor de acest gen.

Aparatele de climatizare marca GOODMAN ® (fabricatie SUA) sunt proiectate in principal pentru sectorul industrial, fiabilitatea acestora situeaza aceste aparate pe cele mai inalte trepte ale calitatii.

Randamentul acestor aparate este cu 70- 80 % mai ridicat comparativ cu sistemele clasice radiante prin eliminarea stratificarii.

Mentionam ca aceste aparate pot fi instalate si la incinte mai mici (vile, case de vacanta, pensiuni) facand fata cerintelor atat pe timpul iernii cat si vara, mentinand o temperatura constanta, ideala pentru confortul dumneavoastra. Suprafetele acoperite se pot situa intre 40 mp si 600 mp.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne accesati pagina de contact, putand lua legatura cu firma noastra atat telefonic cat si prin intermediul formularului de contact.

Va multumim pentru vizita!