centrale termice, aer conditionat, pompe de caldura, evaporatoare de freon, condensere
goodman air conditioning and heating
pacific import export systems

Bine ati venit in lumea confortului

Pac Systems Romania

Infiintata in anul 1998, firma noastra este deja o traditie in distribuirea aparatelor de aer conditionat si incalzire pe piata din Romania, marca Goodman. Calitatea deosebita a acestor echipamente ne plaseaza printre primele locuri in tara la distribuirea aparatelor de acest gen.

Avantajele sistemelor GOODMAN in comparatie cu incalzirea radianta

1. Sistemele centrale de climatizare cu aer fortat, incalzire si racire prin tubulatura nu ingheata iarna, agentul de transfer caloric fiind aerul, ele se pot instala in imobile noi sau existente si cu optiunea de a se realiza investitia in doua trepte: Centrala termica cu radiatorul de racire, tubulatura si anemostate pentru distributia aerului in interior iar partea exterioara optionala pentru aer conditionat, ulterior cand bugetul permite mai ales la proiecte residentiale.

2. Montaj sistem orizontal sau vertical in interior (pod, subsol, debara) cat si in exterior.

3. Aport de aer proaspat pana la 50%, previne igrasia si mentine o ambianta bogata in oxigen fara a deschide fereastra, creand probleme de securitate.

4. Termostatul de ambianta interioara initiaza incalzirea automat la 4 grade Celsius chiar daca este setat pe OPRIT pentru a proteja instalatia de apa potabila si menajera de inghet.

5. Combinarea pompelor de caldura cu schimbatoarele de caldura pe gaz asigura o eficienta maxima a sistemului (amortizarea investitiei in max. 5 ani) si o capacitate optima de incalzire la maxime joase in exterior.

6. Protectie prin filtrarea aerului prin diferite filtre (mecanic, electrostatic, ultraviolete), in comparatie cu sistemele in pardoseala care creaza ANGRENAREA MICROORGANISMELOR IN PARALEL CU AERUL CALD VERTICAL IN SUS 24 ORE DIN 24 SPORIND POSIBILITATEA IMBOLNAVIRII SISTEMULUI UMAN DE RESPIRATIE.

7. Sistem centralizat de reglare a temperaturii si timpului de functionare a echipamentului prin termostat de camera.

8. Sistem economic - recircula aerul din partea superioara a incaperilor (elimina stratificarea), deci 75 % mai eficient decat radiatoarele clasice. Prin eliminarea stratificarii spatiului incalzit si implicit reducerea duratei de functionare si consumului de energie / combustibil.

9. Gamele variate de capacitate pot fi repartizate pe zone de necesitate de la 40 mp pana la 600 mp.